HOUSE OF HARLOW.

om man gillar snygga armband så kolla in dom här! märket kan ni se ovan och ni hittar dom på nelly.com! skulle gärna ha ett men priset känns saftigt, iofs är det 14 karat guld..

1895 :-


GODNATTPUSSAR

vad har jag gjort idag? slutade 11.20, åt pizza... sen åkte jag med pappa till min bror, gosade med twinsen som är lite mer än 6 månader nu. super gulliga och roliga är dom ♥ och framförallt lika! jag har aldrig tyckt om småbarn men twinsen är underbara!! kärlek till nova och nellie.

har ätit med mamma och kollat på lets dance som suger.. beställde hem lite grejer också som:
puder, läppstift, ögonbrynspenna, läpprimer, naglack, kajal, face mist, puderborste, ögonskuggborste, en ring och ett halsband! & neeej ni vill inte veta hur mycket det kosta!

nu ska jag sooooova!

DEAR DIARY

jag har sån tur här i livet, min stationära dator är sönder... tror jag? den startar inte iaf. men en gubbe har varit här och kollat på den! och min mobil cpar också och funkar liiiite som den vill.. :( BUHUUHU vill bara åka utomlands och slippa den äckliga kylan som gör allt tråkigare. fast lite posivit måste jag vara eftersom jag har fått mvg på mina två senaste prov, ett i engelska och ett i turism.. inte likt mig alls!

alla dagar ser likadana ut och jag väntar på en förändring, tack!


BORN THIS WAY

vaknade hos anton, kollade film, gick och duschade, åt middag, åkte hem. åkte till borås, fixade naglarna, hem igen, kollade film, solsidan och sen ?? (big brother kanske?)
precis så har min söndag varit, imån är det skola för första gången på 3 veckor ;oooo



.......

sitter hos anton själv eftersom han jobbar (!!!!) men nu ska jag på pannkaks frukost hos hans farmor och farfar :) lovely, puss


I MISS U

har storstädat mitt rum med mamma! torkat, dammat, slängt..nu är det verkligen helt clean!
skulle vilja ta massa nya bilder och visa alla mina nya saker jag har köpt men nej det går ju inte :( buhuhuhu
men vet inte om jag vill köpa en systemkamera nu heller, köper hellre kläder ;) får bli nästa månad! jag har verkligen slösat pengar den här månaden.. haha
det enda som fattas till mitt rum nu är en stooooor tavla och lådor som jag och mamma ska åka in till stan och köpa i veckan :D

juste hoppas ni hade en fin ♥-dag, jag fira min med anton och mat på harrys sen bio! looooove and other drugs!


MOVIE TIME.

åkte till anton i lördags och sov hos honom, och igår blev en typisk filmdag, vi kollade på mean girls 2 och medans han gjorde sin läxa kollade jag på due date! skulle kolla på christina aguilera och chers film burlesque men det hann vi inte eftersom solsidan började :D
kommer ihåg en film jag, anton och albin kollade på i sommras tror jag som heter närkontakt: the fourth som är en verklighetsbaserad film om aliens typ, tycker ni borde kolla på den, as bra faktiskt, såg att den gick på canal + nu! & dom som inte har kollat på paranormal activity 1&2 tycker jag borde göra det, dom är inte alls så läskiga som alla säger utan mer spännande, i löööööve sånna filmer!

TEENAGE DREAM

gick förbi KICKS på min lunchrast i fredags och såg att dom hade fått in Katy Perrys naglack för O·P·I, va tvungen att gå in och köpa ett, teenage dream blev det och jag är nööööjd :) 150 kr kostar det.
tog bild från beautybay eftersom min kamera inte funkar...


BAMSE

min jävla mobil cpar så kunde inte ta några nya bilder idag, aaaaas tråkigt!!
men hittade två gamla bilder på min första ponny, bamse! va 3-4 år när jag fick honom och han var lika gammal som mig :) man ser på bilderna att han inte är så gammal. sålde honom men jag tror att han lever än faktiskt! har inga direkta minnen med honom eftersom jag var så liten.






HERE WE GO.

ni ville se mitt crib men det får bli när man kamera slutar cpa! jobbar jag 9-18 så är gaaanska trött när jag kommer hem, orkar inte sitta vid datorn. men livet rullar på och jag saknar inte limmared/tranemo ett dugg, ska flytta såfort jag har gått ur skolan! puuuuuss
psssssst någon som vet nån bra alla ♥-ans dag present?




I NEED A DOLLAR!

Följ min blogg med bloglovin

ikväll kommer mamma hem! tror hon är påväg från flygplatsen nu :)
har fixat naglarna nu med, blev rosa tippar den här gången, måste ju variera! & imån är det apu igen, härligt att slippa skolan i 3 veckor!!!! sov hos anton från lör-sön, typ underbart att sova jämte någon när jag har sovit helt själv (buhuhuuh) i 4 dagar! ♥

kollar på bilder sen juni, som ni ser nedan, SOMMAR KOM NU!



DO ALL THINGS WITH LOVE





weheartit.com

I CAME TO WIN, TO FIGHT.

nu ska jag ha egen spakväll! ansiktsmask, inpackning och shaving!
hahaha ser ut som jag har grönt hår, bra cam :*

btw, så vet jag precis hur min andra tatuering ska se ut! ska samla mod och hitta en grym tatuerare bara. primaballerina :)


ANSWER

för er som har undrat har jag min apu på stokkage i borås, och jag ska vara där i två veckor, KOMKOM OCH KÖP! dom är jobbar med är bäääääst, haha sköna människor! att jobba från 10-18 är no problem, tiden flyger iväg. 
och för er andra som undrar vilken färg mitt senaste läppstift från MUS är så heter färgen exit!
& om det är något mer ni undrar över så kommentera bara, jag svarar ser ni ju ;)



skarp bild helt klart!


RSS 2.0