I HAVE A SUPRISE FOR U!

snart kommer det en bebis :D jag ska bli som beyonce när jag blir stor!
jay-z och kanye west va så söta..
HAPPY AFTERNOON STARTS HERE.

va på skojakt med mamma idag, först skene och sen gällstad, men det hade inte kommit in så mycket höstskor så vi köpte inget, fanns ju bara fula och tråkiga, blääää! om någon vet några grymma skor (helst boots) så säg till :)) så mamma frågade om vi skulle kolla på kläder istället men va trött och sleten så vi åkte hem :)) har softat med mamma hela dagen sen ♥


IM MY WINDOW

köper nya saker och ändrar i mitt rum hela tiden, tänkte att jag kunde visa lite.. :))
såhäääär ser det iaf ut i mitt enda (bläää) fönster nu!
tänkte att jag skulle visa innan det blev allt för tråkigt väder ute men ser redan grått och tråkiigt (lite mysigt) ut..

SÅ MYCKET BÄTTRE

hinner inte blogga lika mycket nu när det är skola förstår ni! imorgon ska vi i handel ut på äventyr med ekonomerna! hoppas på liiiite bättre väder faktiskt :(( + måste säga att jag har bytt tandläkare och fått världens bästa nu!! fuck folktandvården.


I HAD A DREAM I WAS KING, I WOKE UP, STILL KING

va på 40-års fest i borås igår, skulle dra till focus direkt efteråt med pallade inte så åkte hem klickade hem lite kläder på h&m och sen söööööv gött. så idag ska vi på kalas hos daniel och sofie sen ikväll ska jag och pappa se när andreas tävlar (galopp) i göteborg :)SKOLA IMORGON..

..WOOPWOOP, skönt fast kan ju inte säga att jag längtar!


DR MARTENS

nya skor från mamma, thank u.
finns bla på nelly.com & brandos.seGIFT FROM MY LOVEfick ett fint armband (på bilden) från pearls for girls av anton för att jag alltid är så snäll och tar hand om honom!! ;)
menar bara att jag får bara presenter när jag är gjort någon god gärning.. inte bortskämd liksom ;) men är man kille och har tjej så får man ju räkna med att ge bort presenter då och då?! 
och jaaaaaa jag köper saker till honom också ♥
3 JOBBIGA SAKER MED MIG

1. jag hatar att göra saker som jag aldrig gjort förut, jag tror att jag inte kan göra det om kommer dö typ.
kan typ börja gråta, hyperventilera, gnälla och få ångest av de, as mesigt jag vet. men tvingar alltid mig själv till att pröva ändå. så har det alltid varit med ridningen tex, och när jag skulle tatuera mig, gnällde as mycket men gjorde det för att jag bestämde mig och jag hatar att svika mig själv!

2. jag är pedant! städar såfort jag får chansen, mitt rum måste vara kliniskt rent annars mår jag dåligt, tur har jag en mamma som städar mitt rum ofta och bäddar min säng varje morgon, annars hade jag inte klarat mig ;)
samma sak hos anton, jag städar hela tiden och han är precis tvärtom. är det ingen annan hemma där städar jag hela huset, haha. eller städa för mig är att plocka undan och dammsuga och typ torka av. och jag och mamma köper nya grejer till huset hela tiden och ändrar, hatar smuts och stök! men tycker det kan vara skönt att komma till andra och det är stökigt, men det får inte vara smutsigt (usch), mig älskling emelie har ALLTID stökigt rum och det är as gött att komma dit då och då, haha knas.

3. Jag hatar kryp/kräldjur, när vi hade stall hemma dammsög jag det (ja allt ska va rent!), jag vet töntigt, men jag hatar spindlar, ormar, flugor, skalbaggar och alla smådjur. får panik, ångest om jag ser ett eller har det i närheten. tror att dem sprider sjukdommar eller ska bitas (som de flesta gör!!), svimmade när jag va 8 för att jag hade en spindel på handen, normalt va? häromdagen när jag va ute och gick med anton och hans pappa låg en huggorm bakom antons pappa och va gjorde jag? skrev och hoppade runt, fick inte ens fram ordet orm för att jag va så rädd och när anton gick fram till den började jag nästan gråta.. haha OMG måste skäpa mig. & går alltid pw i skogen men när jag kommer hem måste jag alltid duscha och ruska skor + kläder så det inte sitter något litet kryp där och lurar ;))A LOVE..

..asså fan vad jag älskar att blake lively (eller serena som alla känner igen henne som) ska spela samantha i sex and the city 3!!! kommer bli grymt tror jag, filmen ska ju handla om när carrie och dem andra är typ 20 år.. fast tror att anton längtar mer än mig eftersom han är galen i blake, haha :)) och han blev as glad när jag berättade de! :*


FÖR ALLA ER

I WANT


RSS 2.0