THAILAND

I BILDER..

kom hem från thailand i lördags. det va skitvarmt och fint där men skönt att komma hem efter man har varit borta i 16 dagar!

& har varit hos anton sen jag kom hem så har inte suttit vid datorn ;)

THAI

heeeeeeeeeeeeellooo bloggen , typ soooooooft här :D
typ 40 grader varmt varje dag och en mobil räkning på flera tusen, bra elisabeth!
lägger in bilder när jag kommer hem! 
hihi ska rida elefant och snorkla i veckan, läskigt jag vet.

dom andra är och shoppar så nu ska jag sola. kyss


-


SISTA DAGEN!

tvingade anton att komma och sova hos mig ;o sista natten jag sover hemma hela natten! sen på morgonen kolla vi på the collector , helt sjuk film. blundade mer än halva filmen! sen massssa mys och sen iväg till stallet. red lite och så.

mamma kom hem med ett par nya ridstövlar till mig imorse :D hihi jag tycker inte om dom så mkt med dom duger.

nu ska jag till ambjörnarp med klassen! sista gången jag träffar klassen samlad :(
PUUUUUUUUUSS
ridstövlar -
hööks 1599 kr

AWAY?

red i regnet idag, uuuuuuusssch. skitmysigt med lera och en blöt häst (y)

men iaf har typ PAAAAAAAAANIK och börjar få resfeber :s imån natt åker vi.
till paradiset och leva som en prinsessa!
men kommer sakna många. 16 dagar i början på sommarlovet :( missar skolavslutet och aaaaallt. men shit the same. JAG SKA IALLAFALL HA DET BÄST :D


SHUT UP!

idag red jag för för första gången på 1,5 vecka ;o trodde att jag skulle flyga i backen på en gång men hon skötte sig galant, läskigt bra faktiskt ♥. det va typ underbart, har verkligen saknat det, men tiden räcker inte till nu. men snaaaaaaart så :)

åkte direkt hem till anton sen :D åt pannkakor och kolla på film så nu har jag preeecis kommit hem

& idag kom moa och thomas eftersom vi åker till THAAAAAAAAAILAND om 4 dagar! :DDDDDD o jag har inte ens tänk på vad jag ska packa..TEMPERATURE

va på överrasknings fest för jimmy igår, kom lite sent kanske. men man säger ju att fint folk kommer sent (y)
drog med mig anton :D så nu har han gått med farmor.. haha :D hade allmänt trevligt hos maria och lennart sen drog vi till tranemo. GRATTIS JIMMY!
va med fredric, anton, lövis, philip och elias sen. haaaadde verklingen inget att göra men vi roa oss ändå, med en pinne och wowsnack? okej det va roligt en stund.

och jag hatar verkligen mina utslag mot solen :s har fått typ blåsor på benen och händerna. konstigt att man inte tål solen? aja får dränka mig i solkräm.

SUDDENLY I SEE

liseberg igår va.

det va trevligt :) har kommit på att jag tvingar mig själv att åka saker fast jag inte vill, har blivit as feg! mådde typ illa och mådde as dåligt när jag väl satt där och ångra att jag tvinga mig själv att åka, eller det va väl andra som gjorde det också ;) och önska att jag inte skulle dö, haha. stackars anton som jag klängde mig fast på.. men va as lycklig när jag väl hade åkt!
gick gasten med anton, ep, karl, joel och fredric med, haha aldrig har jag hört eller sett pojkar så rädda :D

anton blev glad iaf! sen va plötsligt alla våra bästisar?LOVE

fick en söt klubba av anton igår, tack ♥
och nej jag ska inte äta upp den ;)


SUPERSPEX

spexet blev awesome :D, vi va superheroes, fast dom flesta kalla mig powerpuffpingla? aja same shit. kul va det iaf :) och alla va SNYYYYYYYGGA! sen efter blev det glass och beachvollyboll med klassen. men dagens höjdpunkt va väl ändå att jag har badat, ofrivilligt dock. men har nog aldrig badat så tidigt, hatar bada i kallt vatten -.-. och ännu äckligare va det med blöta kläder och skor efter, tack fredric :)

alla bilder är tagna med vickans kamera :)

klassen
sur rebbe :(
superheroes!
1 JUNI

nu är det äntligen sommar! hiihihih, fast sorgligt att jag inte kommer vara med på skolavslutningen, det suger! och se allas fina klänningar och sen ha kul på kvällen :( jag kommer förmodligen sitta på ett flygplan och tråkasönder.. & har veeeerkligen blivit skoltrött så passar alldeles utmärkt med sommarlov nu!
nu ska jag fixa kläder till spexet, puss.


RSS 2.0