GOTT NYTT ÅR!

hoppas eran kväll kommer bli grym och att ni äter mycket hummer! snart ska jag dra iväg till en kompis och äta och fira med massa andra grymma tjejer!
& nyårsklänning som alla har så panik med, jag köpte en men orkade inte ha den så klickade hem en ny snabbt. jag hade lika mycket panik som alla andra!
enkel och svart.
hääääär får ni bild på den:


SSSSHOPPING.

lite shopping från mellandagsrean, eller två plagg iaf. kan ju inte säga att sakerna va billiga men iaf halva priset från vad dom har kostat innan, och båda är skitsnygga på! köpte även en parfym och jeans men dom är hos anton!

skinnväst från pepe jeans 850 kr
grå jacka från hillevi of sweden ca 300-400 kr


OKEJ!!

jag har sugit på att blogga, det har hänt så mkt, haha. julafton och allt.
har spenderat mammas pengar så ska lägga upp bilder på saker jag har köpt och lite julklappar :) så ni kan bli inspererade och köpa likadant ;D men tar kort i morgon i dagsljus, blir bäääst så.

SÅÅÅÅ idag har jag åkt skidor och kollar på the town, GRYM film med snyyyyyyygga ben affleck och blake lively! kolla på den!


CHRISTMAS TIME

blev helt jävla dizzy efter att ha slått in alla julklappar igår, dom början gjorde jag jätte fina sen i slutet orkade jag inte bry mig och slog bara in.... haha. typiskt mig.
så idag ska vi byta alla julklappar med dom vi inte ska fira jul med.

äckligt skönt med lov också, tror jag sov förläng imorse eftersom jag fortfarande är trött.. PUSS

(y)

suttit och gråtit till sista avsnittet av sista säsongen av satc :( det som är så cosy... mååååste hitta en annan serie snaabt! sista dagen innan lovet och matteprovet gick bra, tack gud! varit men pappa, daniel, lucas och tvillingarna efter skolanoch haft det allmänt bra :)


DAG 3 - MIN BARNDOM.

orka den här listen men har jag börjat får jag väl avsluta den också.

iaf bodde i hus till när jag föddes, ett gult! vid skolan i limmared, sen flyttade vi till en lägenhet och jag och joefine bodde nästan grannar, vi va vaaarje dag. min dåvarande bästis hette petra som jag avgudade, hon va som en storasyster för mig och så delade vi häst intresset. fick min första häst när jag va 4 eller nått.
sen köpte vi hund och flyttade till ett gult tegelhus, blev granne med rebecka och lekte med henne så fort jag hade möjlighet. började va med sara och tror vi va nästan varje dag faktiskt. hon bodde två gator ifrån mig. hade sålt min lilla ponny för längesen och hästintresset blev större, drömde om en egen häst och det dröjde inte länge innan jag fick en, happy-girl hette hon. hon stod hos min faster som bodde utanför svenljunga. spenderade all
min lediga tid där! kunde faktiskt inte ens rida när jag fick henne, och gick inte på ridskola, så min faster och kusin har lärt mig rida!
sen blev hästintresset större och vi flyttade till ett hus med stall i ambjörnarp, där träffade jag världens bästa vänner! ♥ kan inte tänka mig hur det skulle varit om vi inte hade flyttat dit.

det jag minns bäst är alla roliga dagar i dannike med släkten, petra och min familj! då va livet underbart (y) haha.
när daniel, jag och petra red på en ponny min faster hade och galopperade runt runt tills petra ramla av i brännäslor och jag i hästskit, då va det inte så roligt längre. eller när vi satt på höloftet och delade hemlisar. eller gjorde massa bus på sparken när det va snö.

eller när vi va i våran sommarstuga och daniel skutsade oss i en skrinda ner för backen och den välte och vi va helt blåslagna, och på kvällen låg vi i sängen och kollade ut när det blixtrade över sjön.



AB IMO PECTORE

jag vill tatuera mig igen, på revbenen. fast det vågar jag icke. synd.
kul att jag har matteprov imorgon och våran mattelärare har varit sjuk hela tiden typ så kan noll. bläää på henne..

vakna med vääärldens träningsvärk i armarna och kom på att jag gjorde några armhävningar igår , hahahha.
hade en sugig redovisning på svenskan med, fick iaf vg, huvudsaken ;).
har bara 4 avsnitt kvar av sex and the city :( HEEEEEMSKT. måste börja med en ny serie!


!"#¤%&/

fick min mobil igår, yeees! fan vad skönt det va att smsa. köpte även maaassa julklappar. sen på kvällen åkte vi till anton moster, alltid lika trevligt. och idag va jag och åt middag hos min bror. intressant helg, sparar allt festande åt nyår!

har även gått och förälskat mig i en ljus chanel väska, såg den på isabel adrians gamla blogg, så perfekt till våren/sommaren! synd bara att den är så dyr men tjata går alltid att försöka med, vill ha den när jag har sytt upp min pälsjacka som jag fick av mormor, mink.
vill också hitta färgade klackskor till nyår men det verkar helt hopplöst! alla snygga är i svart..

JAG OCH EN AV MINA BABES!



gaaammal bild, men gammalt är bra! alltid bra!

har kollar på ensam hemma 3 med anton i 1,5 timma, sovit i 9 timmar med anton, duschat i 0,5 timma med anton är, utan anton i några timmar. nu ska jag till borås med mamma, julklappshoppa kallas det! puuss

RIGHT NOW

sitter i myskläder och dricker glögg och pluggar adm.. precis gjort klart min turism redovisning! försöker också att inte klicka på att uppdatera till nya msn, jobbigt att den ska komma upp hela tiden. - nu ska jag äta spagetti och köttfärsås sen ska jag plugga vidare :( SADFACE! bra att två lektioner är inställda imån så jag börjar 9 och slutar 1 :D

just nu :




HOW CAN YOU FORGET SOMEONE WHO GIVE YOU SO MUCH TO REMEBER.

veckan är sååååhäääär ointressant! har bara massa plugg, dom vill ta död på oss innan lovet :( va iaf med rebecka och victoria i stan i fredags och fixande apuplats och tjötade massa! PUUUSS på dom. så idag drog jag med anton och hans mamma till stan för att köpa julklappar, synd bara att jag fick gå själv eftersom dom köpte till mig också :( mobbad! fast vi hade det mysigt också! är på sista säsongen av satc, SORGLIGT..

nu ska jag plugga, som alla andra kvällar den här veckan! ♥

JAG LÄMNAR VERKLIGHETEN OCH GITTAR FRÅN PLANETEN.


SWEETLY


DET HÄR VISSTE NI INTE OM MIG.

det här skulle egentligen upp i fredags men mitt internet har dampat!

  • förra året fick jag ny dator och ny mobil! ville bara säga det :)
  • i sommras köpte jag och anton godis för 500 i veckan :(
  • min mamma råkade nocka mig när jag sov så jag vakna, sen trodde hon jag somnade om fast jag svimmade, haha. det va förra veckan..
  • jag har haft två riktiga förhållanden.
  • jag ville inte åka till thailand i sommras för då skulle jag missa våran grymma avslutning av 9an, men jag va tvungen :'(
  • jag har haft 6 egna hästar, om jag minns rätt..
  • på min första tävling ramlade jag av och fastnade med foten så jag blev släpandes bakom hästen..
  • jag fick frukost på sängen upp till 6an, jag va riktigt morgontrött!
  • när jag va 4 köpt vi världens bästa hund som vi har kvar än idag! ♥
  • när jag gick i 6an fick jag min första plasma tv, den har jag kvar än ;o
  • jag och anton har varit tsm i 16 månader sammanlagt
  • jag har haft abbonenmang hos 3g sen jag va 11 år.
  • jag hatar att läsa språk i skolan -.-
  • mitt första MVG fick jag på gymnasiet, grattis!
  • jag hatar när det är ostädat, fint ska det va!
  • jag går upp två timmar innan jag börjar skolan, för jag hatar att stressa!

JAG SJUKNER LITE LÄGRE FÖR VARJE GÅNG JAG VÄNDER MIG OM.

bild sen i sommras!



första gången på länge jag är i skolan en torsdag känns det som.
torsdag = jobbigaste skoldagen. vi har sv-ma-eng i en timma och turism och idrott i 80min.
känner mig ändå duktig! har gjort massor idag, det är tordagar man bara vill stänga av mobilen och somna om ;)
nu ska jag dricka massa hostmedicin sen kolla satc, kanske plugga till datakunskapsprovet vi har imån också!
CHILL.

DAG 2 - MINA FÖRÄLDRAR.

ja, mina föräldrar är skilda sen 3-4 år tillbaka. ibörjan tyckte jag att det va jätte jobbigt men nu tänker jag inte på det längre, det är väl bara det att allting förändras, såsom julafton, födelsedagar och sånt.
min pappa flyttade direkt upp till arvika nästan, 5-6 timmar härifrån? ah har iaf bara varit hos honom två gånger på 4 år. när jag va mindre gjorde jag allting med pappa, han körde mig till träningarna, hjälpte mig med hästarna och sånt. så det va också en stor vänding att han helt plötsligt försvann ur mitt liv.
men jag är iaf mammas enda barn så hon tar hand om mig som en prinsessa och ställer alltid upp. hon har hämtat mig kl 4 på morgonen från fester och skjutsar mig fram och tillbaka till anton hela tiden. lagar mat när jag ber henne och städar mitt rum. köper det jag vill ha osv. jag får verkligen göra allt för mamma :) nu så tycker jag att det är bättre att mina föräldrar är skilda för jag fattade att dom inte funkade ihop, dom är helt olika. men jag skulle ändå önska att pappa bodde närmare. :)

inga bra bilder men dom enda jag har på datorn..



DAG 1 - OM MIG SJÄLV.

många har sagt att dom tycker att jag uppdaterar dåligt så nu har jag tänkt att göra en såndär lista alla bloggare gör, då blir det iallafall några inlägg mer ;) men tyckte att den vanliga som dem flesta har är ganska tråkig så googlade fram en som jag tyckte var bättre.

jag heter elisabeth sofie tassila och jag bor i världens sämsta håla limmared med min mamma och min vovve! jag har haft häst i hela mitt liv men i höst bestämde jag mig för att ge upp hästlivet, vill satsa på något annat. jag äääälskar allt som har med mode och skönhet att göra! jag älskar iallafall att shoppa och slösa pengar.. JA PENGAR LÖSER PROBLEM! jag är rätt bortskämd, har alltid fått det jag vill ha inpricip. & jag är den enda barnet mamma och pappa har, fast jag har 3 äldre halvbröder på min pappas sida. jag HATAR när det är ostädat eller när sängen är obäddad, då blir jag typ deprimerad, haha. fast hemma är det mamma som städar mitt rum och bäddar min säng, men jag städar alltid antons rum när jag är hos honom ;) min mamma gör allt för mig och det gör anton med ♥ kärlek till dom! & neeeeeeej jag är inte nöjd med mitt utseende.
jag är absolut inte blyg, bara i vissa fall. fast jag har ganska dålig självkänsla. & jag vet direkt om jag gillar någon eller inte. jag hatar att träna men gör det ibland ändå. jag äter oftast inte kött utan pasta/nudlar/ris och grönsaker.
jag går handelsprogramet och det är jag nöjd med, hatade skolan på högstadiet men nu är den helt OK.

vet inte vad jag ska skriva så om ni undrar något så fråga!



DJ GOT US FALLIN' IN LOVE.

fick tillbaka våra handeprov om prissättning, fick VG! jag hade ställt in mig helt på att jag inte hade klarat det för det va lite men svåra frågor. trodde att jag hade gjort bort mig helt men ett vg för mig där är helt okej :)

idag är en såndär tråkigt-jag-orkar-inte-göra-något dag, det enda jag har gjort är att äta och kolla satc. ladda ner lite nya låtar som jag kan fylla på min mobil med när den kommer också.



skitsnygg! hahahahha

SNOW X 1000

jag vill åka utomlands. inte bara till ett varmt ställe utan också till österrike eller schweiz, kan man kalla det åka utomlands? jag tycker att det känns som att man bara säger utomlands till varma länder. men jag vet inte?

vill iallafall åka skidor! mitt sug efter det är sååååååhär stort nu. hoppas iaf att vi åker upp till norrland på jullovet. åka skoter upp i bergen och åka skidor ner sen åka upp med skotern igen.
det är chill!




två bilder jag tog när vi va i dalarna. 

PUSS

har varit hos anton hela helgen, så har inte haft tid att blogga, inte lust heller för den delen.

men iaf i lördags kollade vi på bio, harry potter and the deathly hallows part 1 men hans pappa och lillebror :) anton ser ut som dobby! haha ♥
och idag va vi på tomtepromenad i älvsered med hans moster, mormor&morfar och kusiner! as mysigt.
tyyyyyp så rolig har min helg varit ;) vi skulle på fest men jag hade feber och orkade inte ;(

hoppas min mobil kommer i veckan också!


LÄÄÄÄÄÄÄÄS!

namn: elisabeth sofie tassila
ålder: 16 år 1 vecka & 1 dag
längd: 172 cm typ
vikt: **
hårfärg: blondt
ögonfärg: gröna
det bästa jag vet: roliga saker som man blir glad av!
2011 mål: bli snällare mot mamma, tjäna lite pengar skulle också va gött! BRA BETYG!

vem är bäst: alla fina vänner, emelie och mamma, anton med!!
bästa resan: thailand i sommras
bästa plagget: svarta jeans! lätt
bästa smycket: mina klockor , mitt pandoraarmband och mitt elisabeth halsband.
bästa med julen: JULKLAPPAR!! och god mat, mys med familjen.
bästa med skolan: träffa alla underbara människor!

snattat listan av elinoooooooor! ni kan checka hennes blogg: http://elinortoivonen.blogg.se


...

sjuk igen -.- känns som det aldrig kommer gå över :( men imån får jag iaf pallra mig upp till skolan och göra ett prov, för det vill jag! annars så ska jag ligga och kolla på satc heeela dagen. och funderar på att göra en sån där lista som alla andra bloggare gör, men vet inte om mitt liv är såååå intressant ;)

sjuk = ansiktsmask.


FYFAN VAD KALLT DET ÄR!

tur att jag börjar klockan 12 och slutar 2 idag, drog på mig ett par jeans och en hoodtröja bara, orkar inte fixa mig.. eller gjorde mina naglar igår, så nu är dom så långa att jag knappt kan skriva på tagentbordet. haha.

och min mobil är på lagning och jag har inte fått någon lånemobil än så har inga nya bilder! FUCK 3.
idag ska jag iaf beställa min efterlängtade jacka :D




får drömma mig bort till värmen och thailand!

RSS 2.0