SUPERHEROS IS THE BEST.

shiiiit vad kallt de är ute! kom precis hem från skolan och då hade mamma gjort varmoboy, bäääst ♥ & nu tycker hon tydligen att jag ska städa eftersom hon bar in dammsugaren på mitt rum... boooring




EXAKT EN MÅNAD KVAR..

.. tills jag och mina brudar åker till skottland och praktiserar i 3 veckor!


NEXT UP; BIO




bella fyller 20, GRATTIS ♥ och de firar vi med bio
och på lördag blir det fest :)


HATE MONDAYS.

inget oväntat men tror jag håller på att bli sjuk :( verkligen typiskt mig, är sjuk 340 dagar om året typ. har sovit hela dagen och varit allmänt borta.
mamma ringde och frågade varför jag inte kom och mötte henne (skulle möta henne halv 10), varför bråttom svarade jag.. klockan är ju bara halv 8. och då var klockan 10 :( kände mig ganska förvirrad..
så nu har jag gjort thé, och tänkte snart krypa ner och sova igen.. mys



synd om mig :'(((


I STADEN VÄXER INGA BLOMMOR.

Veronica Maggio – V för Vendetta





älskar verkligen veronica maggio sen vi såg henne live på peace&love, gillade henne före och och kunde hennes låtar osv. men hennes liveröst och hennes framträdande va verkligen grymt, lipade nog tillochmed! GRYM VA HON IAF! as skön attityd och hon fick hela publicken i trans. hoppas innerligt att hon kommer iår med!


BREAKFAST

sitter i min ensamhet och dricker the, skönt att vara hemma själv faktiskt! men om nån timme ska jag möta upp mamma på gymmet, sen ska jag göra lite läxor som jag har skjutit upp på hela veckan..


anton ligger i min säng och sover, hur social? men snart ska jag väcka honom för mamma håller på att göra hemmagjorda hamburgare, mums!
va i affären innan och köpte godis... till anton! ja ni läste rätt, inget godis till mig inte! nu får ni ha en grym fredag, för det ska jag ha :) puss ♥


FUCK U FOR GIVING UP.

på fredag (och,eller) lördag ska jag äta:

chips med dipp
popcorn
dricka kolsyrat

är sååå sjukt sugen på sakerna ovanför, vill ha fredag nuuuuu!



BECAUSE WHAT DOESN'T KILL U, MAKES U A FIGHTER.

kom precis hem ifrån gymmet, fyfan vad jobbigt! mina handflator svider som fan, måste skaffa handskar! och hade sån träningsvärk från i förrgår så trodde jag skulle börja gråta :( så körde mer kondition än styrka idag! nu ska jag äta ett äpple till kvällsmat sen ska jag lägga mig och plugga företagsekonomi! xoxo


KVÄLLSMAT

tänkte göra kvällsmat själv idag (och för er om inte vet kan jag inte laga mat så därför gör jag aldrig det), och eftersom jag ska vara ganska nyttig så är ju ägg bra, eller? jag tycker inte om det så mycket men tänkte att jag säker kunde röra ihop nått, så fyller en kastrull vatten och lägger i äggen, sen kommer jag på att jag vet ju inte ens hur man kokar ägg? seriöst.. vatten och kastrull har jag ju sett mamma ha, men ska vattner koka? och hur länge? åh fml.. får väl lägga mig hungrig, haha :)


 


I'M NOT TELLING YOU IT IS GOING TO BE EASY, I'M TELLING YOU IT'S GOING TO BE WORTH IT.

heeello, anton är påväg till mig, skitväder så finns ju inget att göra, går ju inte vara ute utan att bli dygnsur! så vi ska ha mysdag framför teven :)
iaf har klarat att inte äta godis/läsk/kakor/onyttigt.. tur att mamma äter nyttig mat annars hade de aldrig gått, jag älskar onyttigt! ska ju försöka att bara äta onyttiga saker på helgerna (!!!)
anton lär ju ha med sig dricka och godis så jag har laddat upp med mango och vindruvor!


IF ANYONE CAN READ MY MINDS, I'M SCREWED

sov hos anton från igår tills idag, eller säger man "sov hos anton inatt"? aja skitsamma. vi kollade på sherlock holmes eftersom vi planerade att se den på bio men jag har inte sett ettan (pinsamt), den va bra iaf och ser ifram emot tvåan! och så kollade vi upp när vi började skolan, eftersom ingen av oss visste... haha
kom iaf precis in från en pw med mamma, värker i benen nu!



I HOPE KARMA SLAPS INTO YOUR FACE, BEFORE I DO.


LOVE U





FAVVO FROM MAC



min favvo sak i sminkväskan är min ögonskugg-palett från mac. den är i två våningar och inte alls stor och klumpig (som den ser ut att vara). älskar att den passar både till vardag och fest! (så ni som har frågat hur jag sminkar mig så använder jag bara ögonskugga från denna paletten) jag slipper alltså ha massa olika skuggor i sminkväskan som tar plats! ett stort + är att utsidan är snygg med leopard mönster ;)


LEVELS

har verkligen inte kunnat sova inatt, inga andra heller verkar det som. har kollat på harrypotter hela natten och kl 7 på morgonen lyckades jag somna, och nu ligger jag här kl 10 klarvaken (!!!) och lyssnar på avicii som jag och mina tjejer ska se den 16 feb!! kan väll lägga upp någraaaa :)

Avicii – Fade Into Darkness - Vocal Radio Mix
Avicii – Levels - Original Version
Avicii – Malo - Original Mix
Avicii – Sweet Dreams - Avicii Swede Radio Edit
Avicii – Street Dancer - Radio Edit
Avicii – Sunshine



BE A GIRL WITH A MIND, A BITCH WITH A ATTITUDE AND A LADY WITH CLASS.

som alla andra så har jag också nyårslöften, mina brukar brytas rätt fort därför lovade jag mig själv inget orealistiskt ;) mina främsta nyårslöften är att ta körkort, klara skolan och träna regelbundet, det måste jag klara va? :)
 


HARDTALK

Ligger i antons säng och kollar på tv, mord och kriminal dokumentärer (favoriter!!). Va hos tandläkaren imorse (är där en gång i månaden och kontrollerar mina tänder) osoft och drygt men vill man ha fina tänder såååå..! Gick iaf upp tidigare och va ute och gick en timma innan jag gick till tandläkaren, sen gick jag hem till anton igen, känns braaaa, tänker inte låta anton övertala mig om att vi ska äta pizza idag!!

Mobilbloggar för första gången gör jag också, vet inte riktigt hur man gör men hoppas de blir bra ;)


-


IF YOU DON'T WANT ME NOW, I DON'T WANT YOU LATER.

man mår som man förtjänar, eller? dock mådde jag bra när jag vaknade imorse (as skönt!!!) fast nu har anton gjort mat till mig så mår äckligt illa, usch! och klockan är redan halv 12, har inte gjort ett skit idag, vaknade klockan 3 sen gick allt utför. och så som anton mådde igår kanske inte det är så konstigt, han var helt dööööööd när jag kom hem.. tur att det är lov så man slipper söndags-ångesten ;)
fast vi har hunnit en powerwalk (!!!) dock gjorde den väl ingen nytta.




trött, osminkad, otvättat hår och sliten - fräsch

RSS 2.0