LILLA BABY JAG KAN INTE STANNAR KVAR, JAG FUCKAR UPP DITT ORGANISERADE LIV

jag är cp trött men har ändå dratt på mig träningskläderna och är redo för en joggingrunda, GALET.
men så blir det när tiden inte räcker till.


THEY HATE US FOR OUR FREEDOM.har gjort klart alla läxor och prov och skit för det här läsåret, nu väntar jag bara på sommarlov! känns fucking awesome.
va hos frisören igår (emelie som vanligt) och håret blev lite blondare och lite (GANSKA MYCKET) kortare! as fräscht till sommaren.
juste, har äntligen lämnat in min mobil på lagning så snart kan jag ta massa bilder! :)


GALOPP I GÖTEBORG.

åkte iväg kl 11 på söndagsmorgonen på utflykt till göteborg! kollade när min bror som är jockey tävlade i göteborg, fick gå runt i stallarna, kolla på vilda hästar och galna ryttare! men det va suuuuuuper roligt och lärorikt.  mötte sen upp dom andra och vi kollade tsm när andreas lopp var och såklart satsa pengar på honom!
vid ca 2 tror startade min bror i lopp 9 och blev 3:a, GRAAAAATTIS! trotts att han fick en svår start så låg han etta tills bara några meter före mål. men jag är stoooooolt, glädetårarna sprutade på flera, haha!
inget inom ridsport som jag skulle våga testa, men det ger en enorm kick av att bara kolla på de!
kom hem typ vid 7 på och vid 8 slockande jag i min säng, haha :)


en bild på min bror som viktor johansson har tagit, dock inte på tävling som va i söndags.NU;borås och bio med mamma, anton och albin
+ lämna in min mobil på lagning hos 3!

SÖTNOS


SOME CRAP.

okej skitkass bloggning, men har nationella i matte imorgon.. buhuhuh. tänker inte öva ett skit.
va iaf med anton och fidde i fredags, i lördags va de eurovision, och i söndags hade albin sin konfa. så min helg va fullspäckad! njaa.. 
och idag kollade vi på 9ornas revy, endel saker va la braaaaao. :D
tror det spökar i vårat hem nu iaf, hunden ligger och kollar i luften och typ följer och stirrar på saker som inte finns.. aja hoppas det är någon god bara, hunden verkar gilla den iaf ;) okej det där va säkert bara bullshit!

BUT LIFE IS WONDERFUL, PEACE.
PUUUUUUSS PÅ ER

b

HELP?va tvungen att köpa dem, fast vet ej hur,när och var jag ska bära dem. MEN den dagen kommer!
finns på nelly.com för en billig peng :) blir sisådär nästan 180 också, det gillas!

GODNATT :)

lekte med emelie idag efter skolan & käkade massa onyttigt som vanligt., hon ska åka till england på onsdag och vara där i 2 veckor, mähähähä inte alls avis :(
sen när mamma hämtade mig va vi ute och powerwalka i 1,5 timme, är sluuuuut nu. MÅSTE SOVA! har sista och jobbigaste/tråkigaste nationella i engelska imorgon med..


PUUUUUUUUUUSSS. ♥

ska tillbringa hela dagen med mamma!
LIFE IS NOT ABOUT WAITING FOR THE STORM TO PASS, IT IS LEARNING TO DANCE IN THE RAIN.

slutade skolan vid 10, la mig i sängen och kollade på dh, somnade och vakande typ nu, lyyyyckat elisabeth! så just nu känner jag mig lika trött som jag gjorde efter långpromenaden i ambjörnarp förra helgen!!!
ska iaf köpa ett par skor, sen ska jag och mamma ut och powerwalka, 5 km hinner vi nog med.
kanske kan visa lite nya grejer jag har köpt senare med.
får se om det blir några festligheter ikväll :) hooooooppas allas helg blir awesome.APPLÅDER TILL MIG.

helt insane. har varit utan internet sen i söndags, telia visste inte vad det va för fel, ingen kunde fixa :( och jag har försökt varje dag med allt möjligt. och idag lyckades anton och MEST jag få igång det, eller han fick igång tven och jag datorn!! är överlycklig nu, man är verkligen helt handikappad utan dddaaaaaator! nu ska jag göra några uppgifter i handel, ska faktiskt bli kul (;s?) haha.


RSS 2.0