GOTT NYTT ÅR!

bad och mys med anton - champangefrukost med emelie och bella - fest med mina pinglor
-

Timbuktu – Flickan och kråkan

har kollat på harry potter innan jag har somnat hela lovet, hade glömt av hur bra dem filmerna är, och nu har jag alla på dvd också! haha nördigt. men måste kolla en film på tven när jag ska somna, iaf när jag sover utan min anton! det känns liksom tomt att somna utan en film på?
iaf är det nyår imån, känns konstigt. men 2011 har varit ett bra år! det blir iallafall fest och firande med världens finaste vänner ♥
tänkte visa upp lite julklappar och så någon dag med!


LET'S GO INSANE.

jag suger på att blogga! men har haft fullt upp hela veckan! + har varit utan mobil, kände mig handikappad men så jävla skönt va de ändå..
men tillbaka till min vecka, blev jätte glad för mina julklappar! skilda föräldrar = julafton på både lördagen och söndagen, har shoppat med anton (borås+göteborg). och imorgon ska jag och mamma byta lite julklappar som blev fel :)) tiden räcker liksom inte till. har ändrat hela mitt rum inprincip också, eller har ny inredning! kaos.
SHE WENT TO PARADISE EVERYTIME SHE CLOSED HER EYES.

va nervös och nerstämd igår ända tills pappa fråga om jag ville hänga med till liseberg. mysigt med massa fejksnö, kanintomtar och ljus i varje träd! :) åt julbord och myste med mina twins ♥
5 stjärnvinster lyckades vi få hem tillsammans också ;)


U MAD?


BE NAUGHTY - SAVE SANTA THE TRIP

tack vare att mina vapendragare bella och emelie följde med till borås så blev typ alla julklappar inköpta, känns så jävla bra, har bara en kvar! typsikt mig att vara ute i sista stund annars ;) och nu är mamma och julklappshandlar, hihi.

beställde lite julklappar till mig ifrån mamma på nätet igår med, bättre att jag får vad jag vill ha än att hon köper något som jag kanske inte tycker om är mammas teori, det kan jag bara buga och tacka för! längtar till julafton för jag har världens bästa föräldrar ♥ och det är så roligt att ge bort massa presenter till dem med!
KEEP UP BITCHES!

blev fest igår iallafall, två av mina brudar kom hit så kunde inte med att stanna hemma ;) mår väl som jag förtjänar idag = död.
iallafall, gillar inte när folk skriver ut hela sina liv på facebook/bloggar, sina innersta känslor ska man berätta för folk man litar på och kan prata med, inte hela världen. + håller man på att skriva hur hur mycket man hatar sitt liv på facebook slutar folk bry sig, t.o.m personer som är en närmast.


 


HEYTHERE

är så ledsen :( nä kanske inte men skulle på fest med paulina och victoria idag, men så vaknade jag upp dunder förkyld imorse och det blev såklart värre under dagen..
mamma har varit och köpt lite medicin till mig nu så ska se om jag blir bättre!! isf drar jag på fest och får ta smällen imorgon ;)
sitter och kollar igenom massa bloggar och ska beställa hem nyårskor + en kappa från hm. puss ♥


BAKAT

bakade lite julgodis med mammsen, okej knäck va det tråkigaste jag gjort men gott är det!
sitter nu med brända fingrar men helt klart värt de ;) imorgon blir det kalas!


WINTERTIME.

sitter i skolan och alla lektioner är inställda, så nu blir det massa plugg istället!
+ att julkalendern började idag, wiho.


RSS 2.0